Bemutatkozunk
 

Cégünk, az On Line System Kft. a távközlési piacon működő kis-, közép-, és nagyvállalkozások számára kínál  intellicom ® márkanév alatt, specializált és széleskörű  telekommunikációs és  IT szolgáltatásokat.

 

INTERNET ALAPÚ
PROFESSZIONÁLIS TELEKOMMUNIKÁCIÓS
MEGOLDÁSOK SZAKÉRTŐJE

 

A vállalatok munkája, üzletmenete a kommunikáción múlik. Az  intellicom ®   csúcstechnikai megoldásaival ezért kifejezetten céges Ügyfélkörének nyújtja testreszabott, rugalmas és professzionális megoldásait. Ezáltal az Ügyfelek a hang és az internet szolgáltatás integrációjának előnyeihez jutnak, költséghatékony és egyedi megoldásokat is biztosító szolgáltatáscsomagjaink révén.

Partnereinknél számos esetben tapasztaljuk, hogy a távközlésnek nincs gazdája a szervezeti egységben, a telekommunikációs és IT szakember pozíciója egyfajta hiányposztot képvisel a cégen belül. Ezáltal ebben a témakörben sokszor nem is tudnak felelős döntést hozni, így akár milliós nagyságrendű megtakarításoktól és komoly fejlesztések lehetőségétől esnek el.

Az  On Line System Kft. célja, hogy szakértelmével betöltse ezt az űrt, és segítséget nyújtson mindazon vállalkozások számára, akik nehezen tudnak lépést tartani a telekommunikációs iparban lezajló változásokkal, újításokkal. Ennek elérése érdekében, a cég  ingyenes tanácsadást  is kínál Ügyfelei részére.

Az On Line System Kft. intellicom® márkanév alatt Internet alapú telekommunikációs megoldásokat és eszközöket nyújt minden meglévő és leendő Ügyfele számára. Csúcsszolgáltatásaink egyszerre biztosítják a hagyományos szolgáltatók megbízhatóságát, a kiváló hangminőséget, valamint más telefonos tarifákhoz viszonyított rendkívül alacsony percdíjakat, mi magunk pedig a szakmai elhivatottságot, szakértelmet, rugalmasságot – MINDEZT EGY KÉZBŐL!

A tulajdonosi kör, távközlésben egyenként több tíz éves gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező távközlési mérnök és közgazdász végzettségű belföldi magánszemélyekből, szakmai befektetőkből áll. Stratégiájuk lényege szolgáltatás fejlesztése bővítése valamint az intellicom® növekedési pályán tartása.

A vállalatok munkája, üzletmenete a kommunikáción múlik. Az intellicom® kifejezetten üzleti ügyfélkörének nyújtja testreszabott, rugalmas és professzionális megoldásait.

Szolgáltatáscsomagjaink kialakításakor elsődleges szempontunk, hogy Ügyfeleink számára költséghatékony és egyedi megoldásokat biztosítsunk a lehető legkedvezőbb pénzügyi feltételekkel, hiszen előnyeink már elérhetőek akár 0 Ft-os beruházással is.

Az intellicom® segítséget nyújt mindazon cég számára, amely:

jelentősen csökkenteni kívánja kommunikációs és IT költségeit,

minőségi és biztonságos szolgáltatást igényel,

folyamatosan fejlődik,

igényli az állandó rendelkezésre állást, az azonnali megoldás lehetőségét,

érdeklődik az új technológiák és azok által elérhető hatékonyságnövelő megoldások iránt.

A fejlesztéseink segítségével az egyik legnagyobb költségtényezőjét, a szolgáltatások és eszközök költségeit csökkentheti látványosan, a telepítés után azonnal.

Küldetésnyilatkozat:

„Az intellicom® egy ügyfélközpontú alternatív távközlési szolgáltató, aki a megbízható telekommunikációs szolgáltatás nyújtása érdekében, a legmagasabb szintű szakértelmet és technológiát alkalmazza, hogy Ügyfelei számára gazdaságilag és technológiailag is optimális megoldást kínálhasson úgy szolgáltatások, mint eszközök tekintetében.”

Az intellicom® szolgáltatás-portfoliójának összegfoglalása:

Telekommunikáció-távközlés:

CPS-szolgáltatás, forgalmi díjak csökkentése

VoIP Voice over IP) távközlési szolgáltatás, előfizetési díjak csökkent

Alközpont telepítés és karbantartás

Telephelyek szolgáltatásainak integrációja

IP Centrex (távoli alközponti/bérközponti) megoldások

Elektronikus faxszolgáltatás

Domain, e-mail, webtárhely szolgáltatások

Internet-szolgáltatások:

mobilinternet

ADSL szolgáltatás (vonali és telefonvonal nélküli /naked/)

Kábelnet szolgáltatás

Bérelt vonali internet szolgáltatás (koax, réz, optika)

Szimmetrikus mikrohullámú internet szolgáltatás

VPN megoldások

  IT megoldások: 

„Bér-rendszergazda” szolgáltatás

Riasztó-, beléptető-, és tűzvédelmi rendszerek kiépítése, üzemeltetése

Gyengeáramú hálózatok kiépítése, üzemeltetése

LAN hálózatok kiépítése, üzemeltetése

 Hosting szolgáltatások

Az intellicom® elkötelezett, felelős iparági partnerként kíván együttműködni mind a meglévő, mind pedig a potenciális Ügyfeleivel, hogy az együtt elért sikereikre támaszkodván pozitív befolyással legyenek a környezetükre.